UPDATE!:
A Szent István Király Múzeum a járványhelyzetre való tekintettel, 2020. november 11-től határozatlan ideig bezárja kiállítóhelyeit.
A Múzeumi Mancsok továbbra sem adják fel, hiszen a múzeum Országzászló tér. 3 sz. alatti épülete és a Megyeház utca 17. sz. alatti épülete csengetéses rendszerrel működik, mint gyűjtőpont. A telephelyek előtt egy gyűjtőkosárban fogadjuk az adományokat. Miután ebbe elhelyeztétek, kérünk Titeket csengessetek és kollégáink beviszik az otthagyott adományokat. Ily módon jön létre az érintésmentes adományozás! Ezen kívül a Herman Kulcs és Zárda Bt. továbbra is fogadja megtisztelő adományaitokat, mint gyűjtőpont!

Az adományozók meleg takarókkal, párnákkal, kosarakkal, ketrecekkel, kennelek építéséhez használható anyagokkal tudnak segíteni az állatok minél komfortosabb elhelyezésében, az ellátásukhoz kapcsolódó tápok, alom, gyógyszerek, tisztító- és fertőtlenítőszerek a napi feladatokban jelentenek óriási segítséget. Több gyűjtőpont is létesült, Székesfehérvár belvárosában a Megyeház utca 17. szám alatt a Museum Caféban, az Ősz utca 7. szám alatt a Herman Kulcs - Zárdában várják az adományokat, a várostól délre pedig a Gorsium Régészeti Park fogadja a felajánlásokat egész novemberben.