Események

Több, mint múzeum! Élmény!

Szeretne meghallgatni egy koncertet a múzeum ezer éves kincsei között? Esetleg kiállításokon, előadásokon, foglalkozásokon keresztül szeretne többet megtudni a jelenünket meghatározó letűnt kultúrákról?

A Szent István Király Múzeum egyedülálló gyűjteményének kiemelkedő darabjait és ritkaságait az Ön számára legmegfelelőbb módon tekintheti meg, hogy feledhetetlenné tegye látogatását.

Számtalan lehetőséget kínálunk arra, hogy Ön felfedezhesse a Szent István Király Múzeumot az érdeklődésének megfelelő programokon keresztül, csoporttal vagy egyedül.

Ha egy tárlatvezetés keretében szeretné megismerni kedvenc művésze munkásságát, ha többet szeretne megtudni a legaktuálisabb régészeti feltárásokról, vagy ha gyerekeknek szánt foglalkozást, családi programot keres: nálunk több különböző lehetőség közül választhat, hogy felfedezze a múzeum kínálta kincseket.
 

Tárlatvezetések, előadások, koncertek, múzeumpedagógiai programok

A Szent István Király Múzeum programjai között a legkülönbözőbb generációknak és érdeklődési körű embereknek kínálunk tematikus előadásokat, tárlatvezetéseket, koncert sorozatokat.

 

Aktuális eseményeink

Közelgő eseményeink

MuseumQuiz

május 30., csütörtök

Kiknek ajánljuk: mindenkinek

Esemény típusa: foglalkozás

Esemény helyszíne: Egyéb